Om innsendte data

Du kan se informasjon om dataene som ble sendt inn til Kaspersky mens du brukte tidligere versjoner av programmet

Data som sendes til Kaspersky med Kaspersky Password Manager 10.2

Kaspersky beskytter all informasjon som mottas i henhold til loven og gjeldende Kaspersky-regler. Data videresendes over en sikker kanal.

Du kan se listen over data gitt under vilkårene i lisensavtalen for sluttbrukere (lisensavtale) og erklæringen om databehandling for markedsføringsformål (markedsføringserklæring) i de tilsvarende juridiske dokumentene.

Du kan lese lisensavtalen i App Store.

Lese markedsføringserklæringen og deaktivere sending av data

Videre samtykker du i å gi Kaspersky ikke-personlige data ved å godta lisensavtalen for sluttbrukere.

Ikke-personlige data sendes til Kaspersky for følgende formål:

Gi deg tilgang til kjernefunksjonaliteten i den ervervede programvaren fra rettighetshaveren.

I tillegg til informasjonen nevnt ovenfor, ved pålogging på nettportalen med Facebook- eller Google-kontoen din, trenger rettighetshaveren å motta og behandle følgende ikke-personlige data fra enheten din:

For å forbedre programmets kvalitet.